marți, 21 aprilie 2009

One Human Touch...



De ce pentru un serveţel care rezistă doar câtorva atingeri umane este necesar un ingredient atât de preţios şi indispensabil pentru viaţa noastră, adică virgin pulp? Altfel spus, copaci sănătoşi tăiaţi şi mărunţiţi ca standardul impus de concurenţă şi strategii de marketing să nu fie încălcat. Mereu mai mult, la acelaşi preţ... ba mai ieftin decât alţii. De unde? De la cea care ne dă...ÎncĂ!
Nu lăsaţi pe nimeni să taie copacii (asta nu înseamnă că nici pe cei care toaletează arborii, deci care îi apară şi îngrijesc astfel); Plantaţi chiar voi un copac...oriunde, cel puţin unul. Îmbraţişaţi un copac şi veţi simţi o puternică senzaţie, dincolo de amintiri din copilărie când s-a mai întâmplat să mai cuprindeţi un copac cu braţele. Această senzaţia vă va surprinde cu forţa sa prezentă, reală, vie. E bine să vă bucuraţi de această energie..., e bine să fiţi recunoscători şi să-i mulţumiţi, iar dacă aveţi şi puţină apă să-i oferiţi copacului de la care v-aţi încărcat, schimbul este şi mai echilibrat şi benefic.
Vă urez doar să vă daţi seama cui trebuie să mulţumiţi pentru că respirăm... viaţă, nu-i aşa?
Şi uite că poţi chiar şi locui într-un copac. :)

Şi nu cumpăraţi produse Kleenex! Cei care cot-la-cot cu Xerox şi mulţi alţii au tăiat peste 30 ani din pădurile seculare ale planetei în special Padurea Amazoniană unde s-a speculat sau/şi controlat condiţiile de corupţie a unei ţări sărace unde tezaurul natural al omenirii s-a aflat la discreţia jefuitorilor.

Un comentariu:

runbaby spunea...

good to know about Kleenex & Xerox